Sobre el blog

Localització i sistema

Aquest bloc està allotjat a Bloctum, servei creat per Sergi Azloa. I Bloctum tal i com diuen els agraïments de la pàgina principal, utilitza WordPress Mu.

Aquest blog té ja una direcció de SocialDNS (necessitaràs el plugin):

  • go://blog.aneolus

Llicència

http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Cc.logo.circle.svgEl que ha creat l’autor d’aquest bloc (aniol) per a aquest bloc està sota una llicència Creative Commons by-sa (versió en català), sempre i quan no s’indiqui el contrari en casos concrets. Tingueu-ho en compte, ja que per alguna cosa s’ha decidit posar-ho.

Internet Blog Serial Number 42-190-2-3517

Imatges

Pantalla bolaPer a personalitzar aquest bloc s’ha utilitzat imatges del conjunt d’icones SnowIsh. Aquest conjunt d’icones ha estat creat per saki, inspirant-se en VannillA Cream Icon Set de ~djnjpendragon. Aquestes imatges estan sota llicència GPL.

Una mica d’història

  • weblog: Recull de textos que feia durant el mes i que després formatejava en codi HTML per acabar-ho publicant a internet. També acabarà donant nom a l’espai web a Tinet on ho publicava.
  • bloc: Primer intent de blog. Acaba amb “c” i no amb “g” perquè a Tinet anomenaven al servei Blocs de Tinet. En aquells temps TERMCAT proposà bloc com a traducció de blog, però la controvèrsia encara continua.
  • blog: Actual terme que faig servir per a referir-me a el que s’anomena bloc.

De més

Top Blogs España

A Technorati:

2 respostes a Sobre el blog

  1. lamarta ha dit:

    Aquest bloc/blog m’agrada molt. T’he posat al apartat web el meu bloc/blog. És molt cutre, però veuràs que treballo bastant en les TIC, en concret en educació, inclòs faig una citació sobre la moguda d’Amposta al article “els camins del moodle”. Tinc dos blocs, el segon és molt pitjor!! no és que m’estigui desprestigiant (sembla que al curset de la Casa Elizalde no he aprés res) però tinc poc temps per dedicar-li a la catosfera, igualment els meus blocs fan ping a Gràcia.net i m’agradaria fer “altres pings” quan siguin més presentables.
    M’agradaria molt que quan tinguès temps llegeixis el meu projecte educatiu i artístic, pots escriure’m quan vulguis, salut, lamarta

  2. Argavi ha dit:

    Hola bona tarda, he estat observant una mica aquest blog i que dir… m’he quedat impresionant, intentare apendre algo sobre el blog ja que el meu és molt penós, m’agrada aquest blog, tant la serietat que demostra com la elegancia, quan arrivi a casa nescafé capuxino… aix no, volia dir que m’endinsaré més en aquest blog aveure quins tresors amagueu.

Deixa un comentari