Com inserir elements multimèdia a les entrades i/o pàgines

Anem a explicar com coi es posen vídeos de YouTube, música de Goear i demés a les entrades i pàgines del nostre blog a Bloctum.
Agafaré com a exemple la cançó de Richard Stallman: Free Software Song. Agafo aquesta perquè suposo que no tindré problemes de drets i demés. Però vaja, es podria agafar qualsevol altra que us vingui de gust.
Doncs molt bé, com que només vull la cançó, em dirigiré a Goear.com que és una pàgina on hi ha només cançons i no pas vídeos com és el cas de YouTube o Metacafe.

La direcció de la pàgina a on hi ha la cançó (que he trobat a través del cercador de la web Goear) és aquesta:
http://www.goear.com/listen.php?v=f2c0f08
Val, doncs agafem aquesta direcció, i la copiem en un Bloc de Notes (gedit o kedit si esteu a GNU/Linux). Tingueu en compte que en el cas del YouTube haureu de canviar “http://es.youtube.com” per “http://www.youtube.com”, i deixant lo de “/watch?v=12354hd” igual.

Ara ens dirigim a escriure al blog.
Un cop estem escrivint al blog lo següent serà clicar a aquest botó per a inserir el que volguem inserir: Insertar Video i Audio

Se’ns obrirà una finestreta on posarem la direcció de la pàgina en concret que hem enganxat abans a un Bloc de Notes. Apretem “D’acord” i veurem que ens apareix el següent codi en el text:

[.kml_flashembed movie=”http://www.goear.com/files/localplayer.swf” width=”366″ height=”75″ fvars=” file=f2c0f08″ wmode=”transparent” /]

Podem continuar escrivint text tant abans d’aquest codi com després i si cliquem al botó “Desar i continuar editant” podem veure una previsualització de l’entrada o pàgina i comprovar que el que hem afegit es veurà tal i com volem.
Això servirà igual per als vídeos de YouTube i demés. Exactament igual.

Aclaració: He modificat el codi “[.kml_flashembed…” per a que serveixi com a exemple del que s’ha de veure quan escriviu, si hagués deixat el que se’m posava quan clicava el botó “D’acord” m’apareixia això:
[kml_flashembed movie="http://www.goear.com/files/localplayer.swf" width="366" height="75" fvars="file=f2c0f08" wmode="transparent" /]

Ho trobeu encara complicat? Vinga va, que només faltarà que vingui al vostre ordinador per a que us ho faci jo. Tot és proposar-ho…